Havenin tiimi

Tiimimme istuu osoitteessa Jokikatu 24 as 2, 06100 Porvoo. Täältä löydät hyviä ideoita, innokasta asennetta ja mukavaa seuraa!

Haven Porvoo

Kalle Alanen

Partner, myynti ja projektit
kalle.alanen@havenporvoo.fi
0400 364 462

Kalle hoitaa Havenilla myyntiä ja projektien tehokasta läpivientiä lähes 15 vuoden kokemuksella media-alalta ja markkinoinnin suunnittelu- ja tuotantopalveluista. Kallen suosikkityökalut ovat puhelin, läppäri, grilli, jääkiekkomaila ja valmentajan pilli. Kallen motto kuuluu: tosissaan, mutta ei totisesti. Vapaa-ajallaan Kallen löytää jäähallista kolmen pojan lätkätreeneistä tai -peleistä, omista peleistä, keittiöstä tai toisinaan maastopyörälenkiltä. Kallen lempiruoka on itse tehty pizza bianco savulohi-kapris täytteillä ja Peroni olut.

Ville Olkkonen

Partner, Web-designer, SEO-expert
ville.olkkonen@havenporvoo.fi
040 774 8952

Web-käsityöläinen Ville on kesyttänyt webiä jo kolmella vuosikymmenellä. Web-korkeakoulun pitkän oppimäärän Ville on tehnyt F-Securella ja pian kymmenen vuoden ajan yrittäjänä. Villen työkalupakin suosikkeja ovat WordPress, Photoshop, Ahrefs, kamera ja basso. Ville nojaa elämässään mottoon asialliset hommat hoidetaan, muuten ollaan kuin Ellun kanat. Villen harrastuksiin lukeutuu maalaaminen, lukeminen, perhe, elämä, musiikki ja luonto. Ruokapöydässä Ville nauttii mieluiten lasagnea, jonka huuhtoo alas raikkaalla vedellä. 

Robin Flykt

Partner, Senior WordPress Developer
robin.flykt@havenporvoo.fi
044 359 8890

Robin on 29-vuotias porvoolainen yhden lapsen isä. Robin on vahvasti yrittäjähenkinen nörtti, joka aidosti innostuu asiakkaan liiketoiminnan kehittämisestä verkossa. WordPress ja WooCommerce, nämä Robinin lempityökalut, taipuvat miehen näppäimistön, koodirivien ja hiiren käsittelyssä jos jonkinlaiseen muotoon ja tarpeeseen. Takana on jo lähes 10 vuotta web-kehitystä yli 200 projektin kokemuksella. Vapaa-ajallaan Robin pelaa sulkapalloa aina kun valkosipulitäytteisen uuniperunan syönniltä ja valkkarin lipittämiseltää ehtii. Toimiston huonoimmat vitsit tulevat Robinin vitsikirjasta.

Kätlin Valge

Junior Web Designer
katlin.valge@havenporvoo.fi

Kätlin on 27 vuotias porvoolainen, joka valmistuu pian Porvoon Haaga-Heliasta tradenomiksi. Kätlinin suosikkityökalu on Elementor ja mottonaan tämä Haven Porvoon ”rookie” pitää yolo -lausahdusta. Kätlin harrastaa tanssimista ja salilla käymistä. Lisäksi vapaa-aika menee perheen ja kavereiden kanssa tai rentoutuessa. Kätlinin ehdoton lempiruoka on pulla ja sen kaveriksi kylmä maito. 

Luotto­kumppanimme

Avoimesti tunnustamme, että ihan kaikkea emme osaa ja ehdi tehdä itse, joten siksi meillä on luottokumppanimme. Kumppanitiimimme koostuu rautaisista markkinoinnin ammattilaisista, jotka tarjoavat asiakkaillemme omaa erikoisosaamistaan erilaisiin tarpeisiin. Rakennamme projektitiimimme aina tapauskohtaisesti juuri yrityksesi tarpeiden mukaan.   

Merja-Forsman

Merja Forsman

Sisällöntuottaja, Copywriter, toimittaja, käsikirjoittaja, tuottaja

Anssi Muurimäki

Art director, Web designer

Mikko-Nilsson

Mikko Nilsson

Art director

Annamari Nuutamo

Verkkokaupan ja mainonnan asiantuntija

Sari Parantainen

Verkkokaupan ja mainonnan asiantuntija

Mikko Rauhamäki

Art director, Web designer

Ilona Savola

Valokuvaaja

Anssi Vuohelainen

Videotuottaja, käsikirjoittaja, leikkaaja