Verrattomia artesaanijäätelöitä valmistava Vanhan Porvoon Jäätelötehdas sai leikkisän ilmeensä mukaiset verkkosivut.

Projekti:

Vanhan Porvoon Jäätelötehtaan uusien kotisivujen visuaalinen suunnittelu ja tekninen toteutus

Asiakas:

Vanhan Porvoon Jäätelötehdas

Palvelut:

Kotisivut

Lähtökohta

Jäätelöjoulukanteristaan, herkullisista jäätelö- ja sorbettituotteistaan, Vanhan Porvoon jäätelökioskeista ja siellä iloisena asiakkaitaan palvelevista jäätelölähettiläistä tunnettu Vanhan Porvoon jäätelötehdas halusi uudistaa kotisivunsa uuden yritysilmeensä mukaiseksi.  Leikkisä ja kuvituskuviin perustuva ilme haluttiin myös kotisivuille piirrosten ja raikkaiden värien muodossa. Myyntipisteverkoston laajennuttua myös niiden esiin tuominen entistä selkeämmin oli yhtenä keskeisistä tavoitteista. Myös tuotteiden tuotetietoja haluttiin nostaa paremmin esille sekä kuluttuja- että horeca-asiakkaita ajatellen. 

Ratkaisu ja näin se tehtiin

Lopputuloksena syntyi hauska, leikkisä ja herkullinen kokonaisuus, joka myös palvelee asiakkaita tuotetietojen ja myyntipisteverkoston osalta. Vahvasti brändiväreihin ja piirrettyihin kuvituskuviin nojaavassa toteutuksessa on tuotteet nostettu keskiöön. Tuotteita pystyy suodattamaan erilaisten muuttujien mukaan ja lisäksi tuotteiden tietoja voi tarkastella eri asiakasryhmittäin, eli kuluttaja-asiakkaana, vähittäiskauppa-asiakkaana tai horeca-asiakkaana. Tällä pystytään tehokkaasti palvelemaan näitä kolmea tärkeää asiakasryhmää. Jäätelöiden myyntipisteitä voi puolestaan etsiä karttasovelluksen avulla, jossa eri myyntipistetyypit on lajiteltu omiin kategoriohin.    

Kotisivut on suunniteltu visuaalisen suunnittelun ja käyttöliittymäsuunnittelun osalta Adobe XD ohjelmalla sekä toteutettu teknisen toteutuksen osalta WordPress-verkkosivualustalla. 

 

Tiimi

Kalle Alanen

Projektipäällikkö

Ville Olkkonen

Web designer

Robin Flykt

Senior WordPress Developer

Töitämme

Luontoliitto

Kotisivut, Verkkokauppa

Porvoon museo

Kotisivut

Hairbesties

B2B verkkokauppa, Hakukoneoptimointi, Kotisivut, Verkkokauppa

RUNO Hotel

Hakukoneoptimointi, Kotisivut, Verkkokauppa

Brunberg

Copywriting, Hakukoneoptimointi, Kotisivut, Valokuvaus, Verkkokauppa

EcoFurn

Hakukoneoptimointi, Kotisivut, Verkkokauppa