Kansainvälisen tason RUNO Hotel Porvoo kutsuu luokseen vanhan Porvoon portilla ja kotisivuillaan

Projekti:

RUNO Hotel Porvoon kotisivut ja hotellilahjakortteja myyvä verkkokauppa

Asiakas:

RUNO Hotel

Palvelut:

Hakukoneoptimointi, Kotisivut, Verkkokauppa

Lähtökohta

Kansainvälisen tason hotelli avasi ovensa vanhan Porvoon portilla keväällä 2021. Suuren kiinnostuksen ja huomion jo ennen avaamistaan saanut RUNO Hotel lähti yhdessä tiimimme kanssa suunnittelemaan verkkosivustoa, joka viestii hotellin historiasta, laadusta ja ainutlaatuisuudesta. Tavoitteena oli luoda verkkosivusto, joka kuvaa mahdollisimman hyvin tämän boutique-hotellin syvintä olemusta: hotellielämys, joka on arjen yläpuolella, mutta silti helposti lähestyttävä ja luokseen kutsuva. 

 

Ratkaisu ja näin se tehtiin

Suunittelimme hotellille uutta visuaalista ilmettä mukailevan WordPress-verkkosivuston, jossa visuaalisuus haluttiin päärooliin. Haasteena oli ensimmäisessä vaiheessa kuvien puuttuminen, sillä hotelli oli tuolloin vielä suunnittelu- ja rakennusvaiheessa, eikä kuvia valmiista tiloista luonnollisesti ollut saatavilla. Toisessa vaiheessa kuvia valmistuneista tiloista tuotiin sivustolle, joka saa viimeisen  silauksen syksyn 2021 aikana, kun loputkin tilakuvat pääsevät esiin verkkosivuille. 

Osana kokonaisuutta suunnittelimme ja toteutimme RUNO Hotelillle myös lahjakortteja tarjoavan verkkokaupan. Verkkokaupan moottorina toimii WooCommerce-verkkokauppa, jossa lahjakorttien ostaminen on mahdollisestettu WooCommerce Gift Cards lisäosalla. 

Sivuston lopullinen versio, joka pian näkee päivänvalonsa, on harkittu kokonaisuus pelkistettyä designia ja hillittyjä värejä, jotka kuvaavat hotellin sisustuksen värimaailmaa. Ripaus ylellisyyttä ja näyttävät kuvat luovat tyylikkään ja luokseen kutsuvan kokonaisuuden. 

Tiimi

Kalle Alanen

Projektipäällikkö

Ville Olkkonen

Web designer

Töitämme

Luontoliitto

Kotisivut, Verkkokauppa

Porvoon museo

Kotisivut

Hairbesties

B2B verkkokauppa, Hakukoneoptimointi, Kotisivut, Verkkokauppa

RUNO Hotel

Hakukoneoptimointi, Kotisivut, Verkkokauppa

Brunberg

Copywriting, Hakukoneoptimointi, Kotisivut, Valokuvaus, Verkkokauppa

EcoFurn

Hakukoneoptimointi, Kotisivut, Verkkokauppa