150 vuotiaalle Brunbergille uusi verkkosivusto ja oma verkkokauppa juhlavuoden kunniaksi

Projekti:

Suomen vanhimmalle makeistehtaalle uusi verkkosivusto ja verkkokauppa

Asiakas:

Brunberg

Palvelut:

Copywriting, Hakukoneoptimointi, Kotisivut, Valokuvaus, Verkkokauppa

Lähtökohta

Suomen vanhimman makeistehtaan 150 vuotiaan Brunbergin juhlavuosi oli pian lähestymässä, kun aloitimme uuden verkkopalvelun suunnittelutyön. Tavoiteena oli rakentaa juhlavuoden kunniaksi monikielinen verkkopalvelu, joka palvelee makeisten ystäviä 24/7 tarjoten tuotteiden ostomahdollisuutta verkkokaupassaan. 

Osana projektia haluttiin tuottaa myös uusia valokuvia. Toteutimmekin projektin alkuun useammat kuvaukset, joissa kuvattiin ruokastailaajan stailaamia tuoteasetelmakuvia, verkkokaupan tuotekuvia sekä myymäläkuvia kuvittamaan uuden sivuston ja verkkokaupan sivuja.   

Ratkaisu ja näin se tehtiin

Uusi verkkosivusto alkoi syntymään visuaalisten suunnitelmien ja käyttöliittymämääritelyiden myötä. Uuteen sivustoon on luotu paljon uutta sisältöä myös tekstimuodossa. Esimerkiksi koko 150-vuotisen yrityksen kotisivuilta löytyvä historiikki on toteutettu osan projektiamme. Sisällöt, toiminnallisuudet ja visualistiikka kuvien myötä nivottiin yhteen WordPress-julkaisujärjestelmällä, jonka tukena kolmelle kielelle toteutettua verkkokauppaa pyörittää WooCommerce-verkkokauppamoottori. 

Lopputuloksena syntyi yrityksen historiaa kunnioittava, mutta tämän päivän asiakaskunnan toiveet ja tarpeet täyttävä kokonaisuus. Uudet kuvat ja tekstit sekä verkkokauppa toiminnallisuuksineen palvelee Porvoon reissuillaan Brunbergin tuotteisiin ihastuneita vanhoja asiakkaita, mutta myös tavoitteena ollut uusien nuorempien asiakkaiden tavoittaminen on onnistunut verkkokaupan kautta. Verkkokaupan myyntiä on myös tuettu mainonnalla valituissa digikanavissa, joihin tiimimme on ollut osallisena mainonnan suunnittelussa ja ideoinnissa, ostamisessa sekä analysoinnissa ja raportoinnissa. 

Tiimi

Kalle Alanen

Projektipäällikkö

Ville Olkkonen

Web-designer

Merja Forsman

Sisällöntuottaja

Ilona Savola

Valokuvaaja

Töitämme

Luontoliitto

Kotisivut, Verkkokauppa

Porvoon museo

Kotisivut

Hairbesties

B2B verkkokauppa, Hakukoneoptimointi, Kotisivut, Verkkokauppa

RUNO Hotel

Hakukoneoptimointi, Kotisivut, Verkkokauppa

Brunberg

Copywriting, Hakukoneoptimointi, Kotisivut, Valokuvaus, Verkkokauppa

EcoFurn

Hakukoneoptimointi, Kotisivut, Verkkokauppa