Smaku Festivals

Smaku on ainutlaatuinen ravintolakonsepti, jonka kotipaikka on Porvoossa. Smakussa on mahdollisuus maistella ravintoloiden parhaimpia maisteluannoksia edulliseen hintaan. Jokainen ravintola toteuttaa Smakua varten maisteluversion vähintään yhdestä lämpimästä tai kylmästä alku-, pää- tai jälkiruoka-annoksesta. Vielä vuonna 2018 alussa, Smakulla ei ollut verkkosivustoja vaan informaation jako tapahtui ainoastaan sosiaalisen median kautta.

Tavoitteenamme oli konseptoida Smakulle digitaalinen identiteetti ja luoda Smakulle informatiiviset verkkosivut, joiden avulla Smakuun osallistuvien ravintoloiden annokset olisi helposti löydettävissä, yhteistyökumppanit tuotaisiin esille selkeästi, sekä muu tapahtumaan liittyvä informaatio olisi keskitetysti saatavilla.

Toteutimme Smakulle myös graafisia uudistuksia, valokuvia sekä annos- että fiiliskuvien muodossa.

Smaku jatkaa hienoa tarinaansa vuonna 2019 nimellä Smaku Festivals, jalkautuen Porvoon lisäksi myös Naantaliin, jossa toteutettiin ensimmäin Smaku Tour kesäkuussa 2019. Haven Porvoo on ollut toteuttamassa Smakun uutta entistä herkullisempaa ja monipuolisempaa verkkopalvelua, joka löytyy osoitteesta smakufestivals.com. Uudessa verkkopalvelussa on Smaku Porvoon ja Tourin lisäksi uusi verkkokauppa Smaku Store, jonka kautta on ostettavissa mm. VIP-lippuja Smaku Porvoo tapahtumaan elokuussa 2019. Smaku jatkaa Suomen valloitustaan ja Haven Porvoo on ylpeänä mukana kehittämässä tätä huimaa ravintola- ja ruokafestivaalikonseptia!

 

Asiakkaan sanomaa:

”Toteutimme Haven Porvoon kanssa Smaku Porvoo -tapahtuman verkkosivut keväällä 2018. Yhteistyö on ollut todella antoisaa, tuloksellista ja inspiroivaa. Erityisen miellyttävää yhteistyössä on tehnyt se, että Havenin oma innostus ja kiinnostus toteutusta kohtaan on ollut silminnähtävää ja tarttunut itseenikin raikkaiden yhteisten ideoiden muodossa.

Havenissa kuunnellaan herkällä korvalla, millaisia toiveita ja tarpeita meillä on. Yhteistyötämme leimaa asettelu, jossa Haven keskittyy oman alansa huippuosaamiseen ja me Smakussa voimme keskittyä omaamme.

Smakun tuottajana vaikutan aktiivisesti myös paikallisen matkailun kehittämisessä ja yhteistyö Havenin kanssa on ollut erinomaista matkailun kentällä laajemminkin.

Voimme lämpimästi suositella Havenia!”

Laura Pulkkinen – Tuottaja, Smaku Events Oy

 

Projektitiimi:
Kalle Alanen – Projektipäällikkö
Ville Olkkonen – Web design & development
Ilona Savola – Valokuvaus