Örnvik Freetime

Örnvik Freetime on pieni mökkikylä Porvoon Ylikessä vain 16 km Porvoon keskustasta. Erikokoisia ja -tasoisia mökkejä on yhteensä kuusi ja ne sijaitsevat joko aivan metsän laidalla tai Pikku-Pernajanlahden rannalla. Ympäröivä luonto on puhdasta ja meri-ilma raikasta. Örnvikin tila kuuluukin osittain Natura-luonnonsuojelualueeseen ja mökkien juoma- ja käyttövesi tulee Örnvikin metsässä olevasta luonnonlähteestä.

Tavoitteenamme oli helpottaa varausprosessia, raikastaa yritysilmettä ja tehdä paikan kauneudelle visuaalista oikeutta. Örnvik Freetime sai Haven Porvoon toimesta uuden yritysilmeen ja verkkosivut. Myös kuvat ovat meidän käsialaamme.

 

Asiakkaan sanomaa:

”Haven Porvoon kanssa toteutimme syksyllä 2018 yrityksellemme uuden visuaalisen ilmeen, joka sisälsi uuden logon sekä värimaailman. Tämän lisäksi saimme uudet raikkaat verkkosivut, jonka valokuvat kuvasi Haven Porvoon yhteistyökumppani, valokuvaaja Ilona Savola.

Kiitos vielä Haven Porvoon tiimille! Oli ilo työskennellä teidän kanssa! Lopputulos on laadukas ja raikas, juuri sitä mitä toivoimme.”

Linda Roihio-Huovila – Örnvik Freetime

 

Projektitiimi:
Kalle Alanen – Projektipäällikkö
Ville Olkkonen – Web design & development
Mikko Rauhamäki – Creative
Ilona Savola – Valokuvaus