Metal Safaris

Oletko miettinyt minkälaista elämä oli viikinkien aikaan? Tai mitä ihmiset touhusivat myöhemmin keskiajalla? Entäs minkälaista oli elämänmeno Venäjän tai Ruotsin vallan aikaan?

 

Metal Safaris on porttisi historiaan, paljoa tämän lähemmäksi et pääse historiaa ja sen tarjoamia mielenkiintoisia yksityiskohtia! Metal Safaris tarjoaa kiehtovia metallinetsintäretkiä Porvoossa ja Itä-Uudenmaan alueella. Palvelut on suunnattu ensisijaisesti ulkomaalaisille turisteille, mutta asiantuntevan oppaan Anssin johdolla safari on myös paikallisille elämyksellinen kokemus. Jokainen kierros on ainutlaatuinen tilaisuus etsiä maanalaisia ​​aarteita metallinpaljastimien avulla huolellisesti valitussa historiallisessa ympäristössä. Hakualueet vaihtelevat pronssikauden kukkuloiden ympäristöstä ja metsistä keskiaikaisiin ja 1700-luvun kartanoihin ja peltoihin.

 

Metal Safarisin toiminta perustuu laadukkaan verkkopalvelun ympärille, jossa kiinnostuksen menneisiin aikoihin ja aarteisiin herättävät laadukkaat kuvat ja videot, joissa etsitään ja löydetään menneisyyden metalliesineitä, onpa pelloilta löydetty jopa pronssikaudelta asti olevia esineitä! Haven Porvoo on ollut suunnittelemassa ja toteuttamassa yrityksen ilmettä ja verkkopalvelua. Safarit varataan jatkossa verkkopalvelun kautta sinne integroitavan Bokun varausjärjestelmän kautta. Bokun on online-varausalusta, joka on suunniteltu erityisesti matkailu- ja aktiviteettipalveluita myyvien yritysten tarpeisiin. Varausjärjestelmän omistaa kansainvälinen matkailusivusto TripAdvisor, joka mahdollistaa tuotteiden tarjoamisen myyntiin kansainvälisten verkkomatkatoimistojen kanaviin (OTA).

 

Hyppää historiaan Metal Safarisin retkelle!

 

Kalle Alanen – Projektipäällikkö, Web design & development
Mikko Rauhamäki – Creative, yritysilme
Anssi Vuohelainen – Valokuvaus &  Videotuotanto