Rakennamme WordPress-kotisivut, jotka palvelevat liiketoimintaanne.

WordPress-kotisivut

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksille kotisivuja yli 400 toteutetun WordPress-projektin kokemuksella. Lähdemme suunnittelemaan uutta sivustoa aina asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden kautta. Meillä ei ole valmiita hyllytuotteita, joihin voi vaihtaa etiketin päälle työn tilaajan mukaan. Jokainen projekti on uniikki ja lähtee perusteellisesta kartoituksesta liikkeelle, jotta ymmärrämme työn tilaajan toiveet sekä heidän asiakkaidensa tarpeet mahdollisimman hyvin. 

Lopputuloksena uusi WordPress-sivusto on tehokas asiakashankintakanava, joka erottuu visuaalisesti ja toiminnallisesti edukseen. Sivuston tulee löytyä, toimia kaikilla laitteilla sujuvasti, olla kiinnostava ja houkutteleva sekä tuottaa myyntiä – nämä asiat ovat suunnittelu- ja kehitystyömme dna:ssa.  

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää ja kertomaan meille teidän kotisivuprojektistanne? 

Projektin eteneminen

Haven Porvoo ❤️ WordPress

Käyttöliittymät ja visuaalinen suunnittelu

Sivuston varsinainen suunnittelu alkaa sivuston rakenteiden, asiakaspolkujen ja visuaalisten elementtien liittämisestä yhteen harkitun lopputuloksen saavuttamiseksi. WordPress kotisivujen sivupohjat, valikot, fontit ja värit märitetään tässä vaiheessa, nojautuen yrityksen visuaaliseen ilmeeseen ja ohjeistuksiin. Käytämme suunnittelutyökaluina mm. Adobe XD ja Figma -ohjelmistoja, joiden avulla sivuston hyväksytyt layoutit saadaan luotua valmiiksi tekniseen toteutusvaiheeseen siirtämistä varten.   

Hinnat alk. 2000 €

Tekninen kehitys ja toteutus

Rakenteiden ja visuaalisten linjasten määrittämisen jälkeen uutta sivustoa aletaan kehittämään WordPress -julkaisujärjestelmään. Tässä vaiheessa kuvista ja suunnitelmista luodaan toiminnalliset sivut verkkoon. Asennukset, konfiguroinnit ja koodin kesyttäminen luovat lopputuloksena viimeistellyt ja toimintavarmat kotisivut.  

Integroimme myös tarvittaessa haastavimpiakin järjestelmiä WordPressiin. Tällaisia ovat esimerkiksi taloushallinnon järjestelmät, ERP-järjestelmät, Autosofta, Nettix, Netwheels, PDX, Kivi, Sähkönumerot. 

Hinnat alk. 2000 €

Ylläpito ja jatkokehitys

WordPress-kotisivut toimivat parhaiten, kun niitä ylläpidetään teknisesti ja jatkokehitetään palvelemaan tehokkaammin tavoitteiden mukaista toimintaa. Palveluumme kuuluu kotisivujen varmuuskopiointi sekä WordPressin, sivuston teeman ja lisäosien päivittäminen. Mielellämme autamme myös saamaan jatkossa enemmän irti sivustosta luomalla uusia toiminnallisuuksia tai tuottamalla uutta kiinnostavaa sisältöä sivustolle.  

Hinnat alk. 160€ / kk

Projektin hintalaskuri