haven porvoo palvelut

SEO

SEO, eli hakukoneoptimointi on elintärkeässä asemassa verkkosivustojesi löydettävyyden kannalta.

Meidän tavoitteenamme on parantaa asiakkaidemme liiketoimintaa hyvin toteutetun SEO:n avulla.

SEO ei ole taikuutta vaan matematiikkaa. Ja oikein tehtynä se tuottaa tuloksia.

OTA YHTEYTTÄ
haven-porvoo-palvelut-mobiili

SEO eli hakukoneoptimointi

 

Sivujen ulkoasu, toiminnallisuudet ja se, että sivut konvertoivat kävijät tehokkaasti asiakkaiksi, on tärkeää. Mutta siitä ei ole hyötyä, mikäli sivustoille ei synny trafiikkia. Toisin sanoen potentiaaliset asiakkaasi eivät löydä sivujasi.

haven porvoo

Löytyykö sivuiltasi sitä mitä asiakkaasi ovat oikeasti etsimässä?

 

Minkä tahansa yrityksen palveluille ja tuotteille joko on kysyntää tai ei ole. Jos kysyntää on, sitä ei välttämättä osata kohdistaa oikeisiin palveluihin. Me kartoitamme millä tavoin asiakkaat etsivät yrityksesi tuotteita tai palveluita verkossa. Mitkä ovat hakutermejä, joita esim. Googlen käyttäjät syöttävät auliisti hakukenttään etsiessään tuotteitasi tai palvelujasi. Tutkimme millä hakutermeillä on oikeasti korkeita hakuvolyymeja ja löytyykö yrityksesi niillä termeillä Googlesta. Näiden hakutermien kartoittamisen tarkoituksena on saattaa tuotteesi ja palvelusi, sekä näille oleva kysyntä yhteen.

Yksi tärkeä osa verkkosivustojen löydettävyydessä on sisältö. Eli se, että sisältö kohdistuu oikeisiin termeihin ja on mielenkiintoista sekä hyödyllistä niille, jotka ovat etsimässä palveluasi. Sisällöntuotanto on osa SEO-prosessia. Palveluumme kuuluvatkin kaikki SEO:n tarvittavat osa-alueet, teknisestä SEO:sta hakutermitutkimukseen, kilpailija-analyysiin, linkkiprospektien kartoittamiseen ja sisällöntuotantoon.

haven porvoo seo
haven porvoo

SEO:n avulla saadaan enemmän asiakkuuksia

 

Sillä on väliä, kuinka Googlen hakutuloslistauksessa sijoitutaan. Erilaisten arvioiden mukaan pelkästään ylimmäksi sijoittuva hakutulos voi saada 20-30 % kaikesta liikenteestä, jota Googlen kautta generoituu. Jos tämä muutetaan konkreettisiksi luvuiksi, sellaisen hakutermin kohdalla jolla haetaan Suomessa vaikkapa 10000 kertaa, tämä tarkoittaa 2000-3000 potentiaalista asiakasta kuukaudessa. Sille sivustolle, joka sijoittuu Googlen hakutuloslistauksessa ykköseksi tämä tarkoittaa iloista asiaa: paljon potentiaalisia asiakkaita.

 

Haluaisitko tietää miten sinun yrityksesi voisi hyötyä SEO:sta?

haven porvoo

SEO jatkuvana ja aktiivisena prosessina

 

Me otamme SEO:n vakavasti ja käytämme sitä olennaisena osana asiakkaidemme verkkosivustojen kehitysprosessia. SEO-työssämme avainasemassa onkin sivustojen “linkkiprofiilin”, eli auktoriteetin parantaminen systemaattisesti. Tavoitteena on sivustojen maksimaalinen SEO-teho.

 

Haluaisitko tietää SEO-prosessistamme enemmän?