Markkinointi­palvelut

Mainontapalvelut

Haluatko lisää myyntiä palveluillesi tai tuotteillesi?  Eikö verkkokauppasi myynti vastaa tavoitteita? Meillä on sinulle arvokkaita vinkkejä annettavana ja osaamista tarjolla.

Some-mainonta

Suunnittelemme, toteutamme, mittaamme ja raportoimme some-mainonnan kampanjat Facebookissa, Instagramissa ja Linkedinissä. Olemme valmiina toteuttamaan kohderyhmänne huomioon ottaen kiinnostavat kampanja-aineistot ja toteuttamassa myyntiä edistävät kampanjat valituissa kanavissa. Verkkokaupan ja -sivujen analytiikan avulla autamme ymmärtämään minkälainen mainonta missäkin kanavassa toimii. Tiedolla johdetut kampanjat antavat hyvän kuvan siitä miten mainontaan sijoitetut eurot todella tulevat takaisin, toivottavasti moninkertaisesti. Mainonnan suunnittelu ja toteuttaminen kanssamme ei siis perustu arvailuun ja ”musta tuntuu” fiilikseen, vaan mitattuun tietoon.

Google hakukonemainonta  

Kun haluat tavoittaa asiakkaita, jotka ovat etsimässä tuotteita tai palveluita, joita juuri yrityksesi voisi heille myydä, ovat Googlen mainosratkaisut paikallaan. Näille tiedonhakijoille voi tarjoilla eri tyyppisiä mainoksia liiketoiminnan tyypistä, tavoitteista tai tuotteista/palveluista riippuen. Google Ads -tekstimainokset ovat tehokas keino saada liikennettä sivustolle, Google Shopping on visuaalinen verkkokauppiaan mainosmuoto ja remarketin, eli uudelleenmarkkinointi puolestaan kohdentaa mainonnan sivustolla tai verkkokaupassa käyneillä heitä aktivoidakseen takaisin sivustolle tai verkkokauppaan ostoksille. Jos haluat vaikuttaa asiakkaisiisi videomainonnalla, niin YouTube-mainonta on tällöin oiva ratkaisu yrityksellesi. Voimme toimia myös videomainonnan kumppaninanne. Kysy lisää mainonnan palveluistamme. 

Projektin eteneminen

Copywriting ja sisällöntuotanto

Haluaisitko kotisivuillesi ammattikirjoittajan myyvät ja kiinnostavat tekstit? Tai kenties mainostekstinne kaipaavat pientä terävöittämistä ja kiteyttämistä? Tarjoamme ammattikirjoittajan palvelukseenne, joka saa viestinne kuulostamaan kiinnostavalta ja houkuttelevalta. 

Copywriting-palveluihimme kuuluvat mm:

 • kotisivujen myyvät ja hakukoneoptimoidut tekstit
 • houkuttelevat tuotekuvaustekstit verkkokaupan tuotteisiisi  
 • kampanja-, myynti- tai laskeutumissivu sivun tekstit 
 • mainostekstit eri kanaviin

Toisinaan tarve on opastavalle, informatiiviselle tai viihdeyttävälle tekstille. Kirjoittajamme kynästä syntyy tekstit myös tällaisiin sisällöntuotantotarpeisiin: 

 • blogitekstit
 • tiedotteet ja julkaisut 
 • oppaat ja esitteet
 • historiikit ja vuosikatsaukset
 • advertoriaalit 
 • referenssitekstit
 • uutiskirjeet

Kysy lisää copywriting- ja sisällöntuotantopalveluistamme. 

Valokuvauspalvelut

Valokuvausta harrastavan henkilön nappaamat valokuvat, kuvapankkikuvat vai ammattivalokuvaajan eri kulmista otetut ja eri käyttötarpeisiin luomat valokuvat? Ei kahta sanaa, että jälkimmäinen tottakai! Laadukkaiden valokuvien merkitys markkinoinnissa on todella suuri, mutta jostain syystä toisinaan hieman aliarvostettu.

Tarjoamme asiakkaillemme valokuvauspalvelua, jossa otetaan huomioon kaikki yrityksen tarpeet verkkosivujen valokuvista aina mainonnan käyttöön tuleviin valokuviin, yrityksen brändiä kunnioittaen. Tarjoamme myös valokuvausjärjestelyitä ja -stailauspalveluita.

Tarjoamiamme valokuvauspalveluita:

 • fiilis- ja kuvituskuvat kotisivuille
 • tila- ja tapahtumakuvat
 • henkilökuvat
 • tuotekuvat verkkokauppaan
 • stailatut mainoskuvat

Parhaimmat valokuvat eivät synny kuvaamalla, vaan luomalla! 

Videotuotantopalvelut

Liikkuvan kuvan ja audion yhdistelmä on tutkitusti tehokkain tapa vaikuttaa ihmisten tunteisiin. Ja kuten tiedetään, tapahtuu ostopäätöskin usein tunteen pohjalta. Tarina, joka toteutetaan taidokkaasti videon muotoon on mitä mainioin tapa viestiä yrityksen tuotteista tai palveluista, arviosta, toiminnasta tai kilpailueduista. Me tarjoamme suunnittelu- ja tuotanto-osaamista vankalla kokemuksella erilaisten yritys-, mainos-, tuote-, sisältö- ja referenssivideoiden toteuttamiseen.

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta video se vasta kertookin paljon!