haven porvoo palvelut

Koulutuspalvelut

Koulutuksissamme opit mm. tehostamaan yrityksesi löydettävyyttä verkossa,

luomaan ja ylläpitämään myyntiä kasvattavia verkkosivuja

ja toteuttamaan tuloksellisempaa some-markkinointia.

OTA YHTEYTTÄ
haven-porvoo-palvelut-mobiili

Markkinoinnin koulutuspalvelut

 

Olemme kouluttaneet lukuisia yrityksiä ja yrittäjiä, mm. yhteistyössä Point Collegen (Porvoo International College, nyk. Careeria), sekä Itä-Uudenmaan kehitysyhtiö Posintran kanssa. Saamamme palaute on ollut miltei poikkeuksetta hyvää. Tähän on uskoaksemme kaksi syytä.

haven porvoo

Tarttuvaa intoa ja käytännöllisyyttä

 

Syy yksi: koska aiheet joista luennoimme ja koulutamme ovat tärkeitä meille sekä kaikille yrittäjille ja yrityksille, me myös rakastamme ja suhtaudumme intohimoisesti näihin aiheisiin. Intomme on tarttuvaa lajia.

Syy kaksi: lähestymiskulmamme kouluttamiseen on hyvin käytännöllinen. Vaikka aiheet joista luennoimme voivat olla vaikeita, meille on ensisijaisen tärkeää, että kaikki koulutuksiimme osallistujat lopulta ymmärtävät asiat. Me olemme itsekin yrittäjiä henkeen ja vereen ja tulemme tilaan samasta lähtökohdasta kuin tilaisuuksiin osallistujat. Hyvä narratiivi, jalat maassa- asenne ja konkreettiset esimerkit ovatkin hyvä ja toimivaksi havaittu yhdistelmä jota käytämme.

Kuva: Posintra Oy

haven porvoo

Markkinointikoulutus on hyvä investointi

 

Jos tarvitset tilaisuuteesi kokeneita ja rautaisella asiantuntijuudella varustettuja puhujia, kutsu meidät paikalle. Meillä on digitaalisen markkinoinnin saralla paljon annettavaa.

Saat meiltä myös räätälöityjä henkilöstökoulutuspaketteja. Satsaaminen markkinointitiimisi osaamiseen on hyvä investointi ja tuottaa tulosta. Koulutamme yrityksiä mm. SEO:n, analytiikan ja some-markkinoinnin saralla.

 

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää?

haven porvoo

Tulevia koulutuksia

 

Tuomme tasaiseen tahtiin omia koulutuskokonaisuuksiamme tarjolle niille halukkaille yrittäjille ja yrityksille, jotka haluavat syventää osaamistaan digitaalisen markkinoinnin ja verkkosivujen hallinnan alueilla. Kysy meiltä koulutuksista lisää. Alta voit tutustua myös syksyn 2019 tulevaan WordPress-koulutukseemme.

haven-porvoo-wordpress-koulutus

Menesty verkossa – WordPress-koulutus Porvoossa 4.9. – 23.10. 2019 – ILMOITTAUTUMISAIKA PÄÄTTYNYT

 

Oletko yrittäjä tai yrityksen verkkosivujen vastaava? Olisiko sinulle hyötyä WordPressin osaamisesta? Haluaisitko oppia ymmärtämään WordPressiä ja hyvien verkkojulkaisujen luomista syvällisemmin? Haven Porvoo järjestää syksyllä 2019 koulutusohjelman niille, jotka haluavat tietää kuinka WordPress-sivustoista saadaan yritykselle myyvä ja asiakkaita tuova työkalu.