haven porvoo palvelut

Brändäys ja sisällöntuotanto

Logo ja slogan, siinä kaikki? Ei mielestämme, sillä brändisi ansaitsee enemmän.

Tiimimme huippuammattilaiset ovat luoneet vuosien varrella sisältöjä merkittäville suomalaisille brändeille.

Nyt tiimimme on sinun käytettävissäsi.

OTA YHTEYTTÄ
haven-porvoo-palvelut-mobiili

Miltä brändisi näyttää ja maistuu

 

Yrityksen brändiin liitetään erilaisia ennakkoluuloja, mielikuvia ja arvoja, halusit tai et. Ja nämä ovat olemassa riippumatta siitä, onko brändin kilpi kiillotettu vai ei. Me luomme brändillesi sen arvoisen ilmeen ja autamme sitä loistamaan eri kanavissa laadukkaasti tuotettujen sisältöjen avulla.

haven porvoo

Yritysilmeet

 

Yritysilmeen tehtävänä on tukea ja huokua yrityksen identiteettiä. Sen tulee näyttää mitä yritys tekee, miksi se tekee ja mihin asioihin yritys uskoo. Suunnittelemme yrityksellesi yritysilmeen, joka on tunnistettava, mieleenpainuva sekä kilpailijoista positiivisesti erottuva. Logo on vain osa yritysilmettä, mutta toki oleellinen osa sitä. Laadukas yritysilme koostuu brändiä kuvastavista väreistä sekä typografiasta, eli tekstin visuaalisesta muodosta. Kaiken kruunaa valittua ilmettä mukaileva ja sen käyttöä ohjaileva graafinen ohjeisto.

haven porvoo yritysilmeet
haven porvoo yritysilmeet
haven porvoo yritysilmeet
haven porvoo yritysilmeet
haven porvoo graafinen suunnittelu
haven porvoo

Graafinen suunnittelu

 

Kun yrityksellä on olemassa tyylikäs ilme, graafisen suunnittelun tehtäväksi jää ilmentää brändiäsi eri kanavissa ja kohtaamispisteissä. Näitä ovat erilaiset digitaaliset kanavat, perinteiset mediat tai vaikka brändin ja sen asiakkaiden kohtaamiset messuilla ja tapahtumissa. Suunnittelemme ja toteutamme yritysilmeesi mukaisia mainosmateriaaleja ihastuttamaan ja herättämään asiakkaidesi kiinnostuksen brändiäsi kohtaan. Graafikkomme on myös taitava kynämies, joten myös erilaiset kuvitukset luonnistuvat häneltä enemmän kuin hyvin.

haven porvoo graafinen suunnittelu
haven porvoo graafinen suunnittelu
haven porvoo graafinen suunnittelu
haven porvoo

Hyvät sisällöt erottuvat. Ja ne löydetään.

 

Sisältöjen erottuvuuden ja kiinnostavuuden merkitys markkinoinnissa kasvaa jatkuvasti. Ymmärrämme eri kohderyhmien käyttäytymisen ja tarpeet, toteutamme laadukkaat ja hakukoneystävälliset tekstisisällöt verkkosivuille, blogeihin, sosiaaliseen mediaan, oppaisiin, artikkeleihin tai uutiskirjeisiin.

Houkuttelevalla copywritingilla pyritään saamaan asiakas kiinnostumaan tarinastasi tai viestistäsi. Eli toisin sanoen kirjoitetaan mainoksiin, kampanjasivuille tai myyntisivuille sellaisia tekstejä, jotka synnyttävät asiakkaissasi palavan halun ja tarpeen ostaa tuotteesi tai palvelusi, heti.

 

Tarvitsetko ammattikirjoittajan apua?

haven porvoo

Valokuvaus- ja videotuotantopalvelut

 

Valokuvausta harrastavan tutun räpsimät valokuvat, kuvapankkikuvat vai ammattivalokuvaajan eri kulmista otetut ja eri käyttötarpeisiin luomat valokuvat? Ei kahta sanaa, että jälkimmäinen tottakai! Laadukkaiden valokuvien merkitys markkinoinnissa on todella suuri, mutta jostain syystä toisinaan hieman aliarvostettu. Tarjoamme asiakkaillemme valokuvauspalvelua, jossa otetaan huomioon kaikki yrityksen tarpeet verkkosivujen valokuvista aina mainonnan käyttöön tuleviin valokuviin, yrityksen brändiä kunnioittaen. Tarjoamme myös valokuvausjärjestelyitä ja -stailauspalveluita. Parhaimmat valokuvat eivät synny kuvaamalla, vaan luomalla.

 

Liikkuvan kuvan ja audion yhdistelmä on tutkitusti tehokkain tapa vaikuttaa ihmisten tunteisiin. Ja kuten tiedetään, tapahtuu ostopäätöskin usein tunteen pohjalta. Tarina, joka toteutetaan taidokkaasti videon muotoon on mitä mainioin tapa viestiä yrityksen tuotteista tai palveluista, arviosta, toiminnasta tai kilpailueduista. Me tarjoamme suunnittelu- ja tuotanto-osaamista vankalla kokemuksella erilaisten yritys-, mainos-, tuote-, sisältö- ja referenssivideoiden toteuttamiseen. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta video se vasta kertookin paljon!

haven-porvoo-valokuvaus-videokuvaus
haven-porvoo-valokuvaus-videokuvaus
haven-porvoo-valokuvaus-videokuvaus
haven-porvoo-valokuvaus-videokuvaus
haven-porvoo-valokuvaus-videok
haven-porvoo-valokuvaus-videokuvaus