haven porvoo menesty verkossa

MENESTY VERKOSSA

WORDPRESS-KOULUTUS 4.9.-23.10.

Menesty verkossa – WordPress-koulutus Porvoossa 4.9. – 23.10. 2019

 

Oletko yrittäjä tai yrityksen verkkosivujen vastaava? Olisiko sinulle hyötyä WordPressin osaamisesta? Haluaisitko oppia ymmärtämään WordPressiä ja hyvien verkkojulkaisujen luomista syvällisemmin? Haven Porvoo järjestää syksyllä 2019 koulutusohjelman niille, jotka haluavat tietää kuinka WordPress-sivustoista saadaan yritykselle myyvä ja asiakkaita tuova työkalu.

 

Otamme koulutusohjelmaan ainoastaan kuusi ensimmäistä ilmoittautunutta. Kurssit eivät pääsääntöisesti ole luentomuotoisia vaan opiskelu on painottunut enemmän henkilökohtaiseen ohjaukseen ja yhdessä työskentelyyn. Haluamme näin varmistaa että osallistujat saavat parhaan mahdollisen opin ja kunkin osallistujan projektiin ehditään paneutua syvällisesti. Tärkeintä on että osallistujamme oppivat oman tekemisen kautta.

 

Ilmoittautumisaika päättyy 30.8.2019. Varmistathan paikkasi siis ajoissa.

haven-porvoo-wordpress-koulutukset
haven porvoo

Mitä koulutus sisältää?

 

Koulutusohjelman aikana upotetaan kädet saveen ja luodaan kaikille osallistuville yritykselle uudet verkkosivut Haven Porvoon asiantuntijan rautaisella ohjauksella. Samalla opitaan mm. mitä on hakukoneoptimointi, hakutermitutkimus, web-analytiikka, UX, CX,  ja konversio-optimointi.

 

 

Mitä osaat koulutuksen jälkeen?

 

Koulutuksen jälkeen tiedät miten WordPressillä voidaan luoda itse kauniita ja hyvin toimivia verkkosivustoja, sekä ymmärrät mitkä asiat ovat tärkeimpiä toimivien ja helposti löydettävien sivujen luomisessa. Opit myös minkälaiset verkkosivut ja mitkä toimenpiteet tuovat yrityksellesi enemmän asiakkuuksia, ajanvarauksia, yhteydenottoja ja tarjouspyyntöjä.

 

Koulutus järjestetään Porvoossa myöhemmin ilmoitettavissa tiloissa aikavälillä 4.9.-23.10.2019. Oppitunnit pidetään keskiviikko-iltaisin perättäisinä viikkoina. Katso tarkempi kurssiohjelma sivun alaosasta.

haven porvoo

Koulutuksen järjestäjä

 

Koulutuksen järjestää Haven Porvoo, markkinointitoimisto Porvoon vanhassa kaupungissa. Haluamme räjäyttää vanhat totutut mallit ja tuoda yritysten markkinointiin uusia ja luovia tapoja.

 

Kouluttajanasi on Haven Porvoon pitkän linjan web-ammattilainen Ville Olkkonen. Ville on työskennellyt F-Securella 9-vuotta mm. kansainvälisten web-julkaisujen parissa ja viimeisten seitsemän vuoden ajan yrittäjänä verkkojulkaisujen ja WordPressin parissa. Ville on myös opettanut verkkokauppiaita Porvoon Point Collegessa ja on kysytty asiantuntijavieras ja puhuja erilaisissa digitaalisiin julkaisuihin liittyvissä tilaisuuksissa. Villen intohimoa ovat WordPress, SEO, sekä konversio-optimointi.

haven-porvoo-ville

Koulutusohjelma ja päivämäärät

 

1.  PERUSTEET – WordPress verkkopalvelu yrityksen myyntikanavana 3 h – 4.9.2019 klo 17-20

 

2. WP – ULKOASUN HALLINTA – WordPress teemat + ulkoasun rakennus-lisäosat osa 1 – 11.9.2019 klo 17-20

 

3. WP – ULKOASUN HALLINTA – Ulkoasun rakennus-lisäosat osa 2 – 18.9.2019 klo 17-20

 

4. WP – ULKOASUN HALLINTA + MUUT TÄRKEIMMÄT LISÄOSAT – Ulkoasun rakennus-lisäosat osa 3 + muut välttämättömät ja hyödylliset WordPress lisäosat – 25.9.2019 klo 17-20

 

5. SEO – WP ja hakukoneoptimointi + analytiikka – 2.10.2019 klo 17-20

 

6. RAKENNUSPÄIVÄ – Remontoidaan ja rakennetaan ulkoasua – viitekehyksenä UX (käyttäjäkokemus) ja CX (asiakaskokemus) – 9.10.2019 klo 17-20

 

7. SYVENTÄVÄ PÄIVÄ – Mitä julkaistaan ja miksi julkaistaan. Tarkastellaan sivustoja eri laitteilla ja optimoidaan niihin – 16.10.2019 klo 17-20

 

8. WORKSHOP (4h) – 23.10.2019 klo 16-20

 

 

Kolulutuksen hinta: 1450 € + alv 

Varausmaksu 250 € (sisältyy kokonaishintaan). Loppuosan voit maksaa halutessasi sovitusti 1-3 erässä. Maksu on vähennyskelpoinen yrityksesi verotuksessa

Lisätietoa & ilmoittautuminen

 

Ilmoittautumiset opintoihin päättyvät 30.8.2019 klo 15.00. Otamme kuusi ensimmäistä ilmoittautunutta sisään. Varaathan paikkasi ajoissa.

 

Voit varata paikkasi koulutukseen ottamalla meihin suoraan yhteyttä (koulutukset@havenporvoo.fi). Voit myös laittaa meille ilmoittautumiseen sekä kurssiin liittyviä lisäkysymyksiä osoitteeseen: koulutukset@havenporvoo.fi tai soittaa numeroon 040-7748952 (Ville).

 

 

Vaihtoehtoisesti voit esittää kysymyksesi myös allaolevan lomakkeen avulla. Vastaamme sinulle pian!